ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το προηγούμενο παντζάρι – γίγας ζύγιζε 2.610 γραμμάρια και παραγωγός του ήταν ο Κώστας Λαζάκης από την Ιεράπετρα.
Τώρα το ρεκόρ το κατέχει πλέον ο Θοδωρής Μανουσάκης πάλι από την Ιεράπετρα με ένα παντζάρι που ζυγίζει… 5 κιλά.
Όπως λένε οι παραγωγοί τους στο anatolh.com παράγονται μόνο με φυσικές μεθόδους και δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε
Μαζί με το παντζάρι στην φωτογραφία μπορείτε α δείτε και μία γλιστρίδα… δύο κιλών.
Να δείτε ότι θα πέσουν πολλά ρεκόρ ακόμη στην Ιεράπετρα μέχρι να φύγει το καλοκαίρι.























































