Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατηγορείται ότι έκλεψε κρατούμενη

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κατηγορείται ότι έκλεψε κρατούμενη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ομάδα ΔΙΑΣ, Χαλκίδα,

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ διενεργεί έρευνα σε βάρος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε 250 ευρώ από 37χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας, λίγη ώρα μετά την σύλληψη της, στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας.

Όπως αναφέρει το Eviazoom, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν την 37χρονη Βουλγάρα για επαιτεία στο κέντρο της Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα που την μετέφεραν στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κρατηθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, λίγο πριν μπει στα κρατητήρια και ενώ ο σκοπός φύλαξης απουσίαζε, ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβε, την έψαξε μόνος του, για τα αντικείμενα που έφερε και βρήκε πάνω της το ποσό των 270 ευρώ.

Ο αστυνομικός κράτησε τα χρήματα και της έδωσε μόνο 20 ευρώ, κάτι που η ίδια το δέχτηκε.
Όπως υποστηρίζει, δύο μέρες μετά, ζήτησε μέσω διερμηνέα από τον αξιωματικό υπηρεσίας τα 250 ευρώ, αλλά εκείνος είχε άγνοια, καθώς δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο στο βιβλίο κρατουμένων ότι είχε παραδώσει η ίδια οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Άμεσα, η 37χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον αξιωματικό υπηρεσίας και έκανε μήνυση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπή, μαζί με τον σύζυγο και τον διερμηνέα της.

Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπου έχει αναλάβει την υπόθεση και άνδρες της υπηρεσίας κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την καταγγέλουσα.

Ο αστυνομικός αρνείται τις κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr