Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η μητέρα της αθλήτριας που πνίγηκε σε κολυμβητήριο στην Πάτρα

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η μητέρα της αθλήτριας που πνίγηκε σε κολυμβητήριο στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η μητέρα της άτυχης αθλήτριας Σεμέλης Θεοδώρας Αντύπα. Η κοπέλα είχε βρει τραγικό θάνατο στις 11 Μαρτίου 2014 ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του κολυμβητηρίου “Πεπανός”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος της Κυριακής”, η οικογένεια με μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών ζητά να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου της.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα ο συνήγορος της οικογένειας της αθλήτριας, Αντώνης Φούσας, πρώην υπουργός της ΝΔ , η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και θα πρέπει να ελεγχθεί από πλευράς της δικαιοσύνης αν εφαρμόστηκαν οι νόμοι, αν υπήρχε το προβλεπόμενο προσωπικό.

Η μητέρα της αθλήτριας Ζωή Σινογιώργου ζητά “να διερευνηθεί η υπόθεση και όσον αφορά τις ποινικές ευθύνες της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών, όπου ανήκει το κολυμβητήριο, όπως και κάθε άλλου αρμόδιου και υπεύθυνου. Εκ προοιμίου διευκρινίζεται ότι η ευθύνη των μελών της Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πατρών είναι ανεξάρτητες από τις ευθύνες των αρμοδίων του ΝΟΠ. Πρόκειται δηλαδή αδιαμφισβήτητα για μια περίπτωση συγκλίνουσας αμέλειας, όσον αφορά το επελθόν αποτέλεσμα του θανάτου” αναφέρει στη μήνυσή της.

Για το θέμα του ναυαγοσώστη και του προσωπικού ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης, απαντά στην εφημερίδα ότι “είχαμε μέτρα ασφαλείας, αλλά ναυαγοσώστες δεν υπάρχουν, κάτι που γνώριζαν οι ομάδες. Γι αυτό κι εμείς ως ΠΕΑΚ δεν καταρτίσαμε δικό μας πρόγραμμα κοινού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το αφήσαμε στην ευθύνη των ομάδων. Εκείνες είναι που θα αποφασίσουν και καλούνται να λάβουν μέτρα. Αυτές πρέπει να έχουν ναυαγοσώστες. Επιτρέπουμε στις ομάδες να έχουν κοινό να αθλείται με δική μας συναίνεση, αλλά να προσλαμβάνουν προπονητές που είναι και ναυαγοσώστες”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Σαρώνει η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Σύζυγοι και σύντροφοι παίζουν ξύλο

Πάτρα: Άνδρας έσπαγε πιάτα στο κεφάλι της γυναίκας του

Πάτρα: Γυναίκα πήδηξε από μπαλκόνι για να σωθεί από τον σύντροφό της

Νίκος Δένδιας: Στόχος είναι η ισχυρότερη πολεμική αεροπορία στην περιοχή, σύγχρονος στόλος και ελληνική πολεμική βιομηχανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr