Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπράβοι με πιστόλια έδιωξαν λουόμενο από παραλία στην Πύλο

Μπράβοι με πιστόλια έδιωξαν λουόμενο από παραλία στην Πύλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις μεγαλόσωμοι οπλισμένοι μπράβοι έδιωξαν λουόμενο από την παραλία Τσούγκα του Βασιλιτσίου στην Πύλο, και εκείνος τους κατήγγειλε στον Λιμενικό Σταθμό Κορώνης.

Η παραλία βρίσκεται δίπλα στη βίλα γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία και κοντά στο δρόμο Κορώνη – Βασιλίτσι.

Το περιστατικό δημοσιοποίησε η δημοτική παράταξη “Κοινωνία σε κίνηση” του Ηλία Κανάκη, καταγγέλλοντας παράλληλα το δήμαρχο Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, πως «αποσιωπά και σκύβει το κεφάλι σε παρανομίες που διενεργούνται και λειτουργούν αντίθετα προς το δημόσιο συμφέρον».

Η καταγγελία που έκανε ο πολίτης στον αρμόδιο Λιμενικό Σταθμό Κορώνης, όπως αποκαλύπτει το eleftheriaonline.gr αναφέρει επί λέξει:

«Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κορώνη Μεσσηνίας, και ενώ με το μηχανάκι μου πήγα να κάνω μπάνιο στη θάλασσα προτίμησα μία από τις πολλές παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή, την παραλία της “Τσούγκα” Βασιλιτσίου. Η ώρα ήταν 4.30 το μεσημέρι και αφού βρέθηκα εκεί κατέβηκα το μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα.

Αφησα τα προσωπικά μου αντικείμενα στην άμμο και μπήκα για μπάνιο μέσα στη θάλασσα. Σε απόσταση 5 μέτρων από την άμμο υπάρχει ένας μεγάλος βράχος. Ανέβηκα πάνω στο βράχο για να κάνω βουτιές.

Ενώ ήμουν πάνω στο βράχο κάποιος άνθρωπος με μπεζ ρούχα μέσα από το γειτονικό κτήμα που υπάρχει έξω από τη θάλασσα, μου είπε να φύγω από τον βράχο. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν βρήκα κάποιο λόγο για να κατέβω. Στη συνέχεια κατέβηκε αυτός από το κτήμα ο οποίος οπλοφορούσε φανερά και μου ζήτησε να βγω έξω από την θάλασσα για να μου μιλήσει.

Οταν είδα το όπλο αναγκάστηκα να πάω προς το μέρος του το οποίο ήταν η παραλία. Επί τόπου ήρθαν άλλοι δύο άντρες εκ των οποίων ο ένας επίσης οπλοφορούσε.

Περικυκλωμένος και μόνος μου πάνω στην άμμο από τρεις μεγαλόσωμους άντρες μου είπαν να κατέβω και να μην ξανανέβω στο βράχο για βουτιές και να πάω από την άλλη πλευρά της παραλίας, δείχνοντάς μου αγριότητα και το σημείο κατεύθυνσης της παραλίας. Η παραλία πάνω έχει καρφωμένους πασσάλους με σχοινιά στη μέση ακριβώς χωρίζοντας στην ουσία την παραλία στη μέση.

Καταγγέλλω το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε την 22 Ιουλίου 2014 και ώρα 4.30 και ο τόπος “παραλία Τσούγκα” Βασιλίτσι Μεσσηνίας.

Με την κατάθεση της καταγγελίας μου ενημερώνω τις αρχές για το συμβάν και τον φόβο της σωματικής μου ακεραιότητας κάνοντας απλά μπάνιο στη θάλασσα».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Η ανακοίνωση της παράταξης “Κοινωνία σε κίνηση” αναφέρει:

«Πρωτοφανές περιστατικό τραμπουκισμού έλαβε χώρα στις 22-7-2014 και ώρα 14.30 το μεσημέρι στην παραλία Τσούγκα Βασιλιτσίου της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Συγκεκριμένα ένας πολίτης και κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, ο οποίος απολάμβανε το μπάνιο του στην εν λόγω παραλία, έγινε αποδέκτης απειλών για την σωματική του ακεραιότητα, εξαπολυόμενων από τρεις μεγαλόσωμους άνδρες εκ των οποίων οι δύο οπλοφορούσαν εμφανώς, και οι οποίοι με πρωτοφανή αγριότητα του ζήτησαν να απομακρυνθεί άμεσα από την συγκεκριμένη παραλία, η οποία σημειωτέον έχει ανεπίσημα οριοθετηθεί από καρφωμένους πασσάλους που φέρουν σχοινιά, χωρίζονταν στην ουσία την παραλία στη μέση.

Το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί σενάριο αστυνομικής ταινίας, αντιθέτως αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός το οποίο σηματοδοτεί τον προάγγελο των γεγονότων που με μαθηματική ακρίβεια θα ακολουθήσουν εάν τελικώς τα σχέδια της κεντρικής εξουσίας προχωρήσουν και επέλθει στην ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ η αξιοποίηση μερών της δημόσιας περιουσίας και κατά συνέπεια η εκποίηση μερίδων της δικής μας περιοχής. Για όλους τους ανωτέρω λόγους εφιστώ την προσοχή στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαιτέρως στον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Καφαντάρη Δημήτριο ώστε να μην αποσιωπά αλλά να αναδεικνύει και να καταγγέλλει δημοσίως παρόμοια περιστατικά. Στην αντίθετη περίπτωση που θα συνεχίσει να παραμένει αμέτοχος σε αυτού του είδους τα εγκλήματα θα επιβεβαιώσει την πεποίθησή μου ότι λόγω του “κουμπαριού” που πρόσφατα απέκτησε αποφάσισε από δήμαρχος να γίνει ο υπηρέτης του “Βασιλιά” της Κορώνης αποσιωπώντας και σκύβοντας το κεφάλι σε παρανομίες που διενεργούνται και λειτουργούν αντίθετα προς το δημόσιο συμφέρον. Τέλος του εφιστώ την προσοχή λόγω της αρμοδιότητάς του να διεκδικήσει και να εντάξει όλα τα υπό εξέλιξη καταρτιζόμενα σχέδια αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ σε ουσιαστική δημόσια διαβούλευση και διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου να αποτραπούν οι καταστροφικές παρεμβάσεις στην περιοχή, σε περιβαλλοντικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο.

Σε αντίθετη περίπτωση εάν στο κομβικό αυτό σημείο που βρισκόμαστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίσει να παραμένει αμέτοχη τότε τα κρούσματα αναρχίας θα συνεχίσουν να πληθαίνουν και ο κάθε πολίτης της χώρας που αποτελεί την πλειοψηφία θα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται και να είναι ξένος μέσα στον τόπο του βιώνοντας καθημερινά από τους “λίγους” και “εκλεκτούς” παρόμοια περιστατικά εκφοβισμού και κυριαρχίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Welt: «Ο επιζών της Πύλου»

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με νεκρό Ουκρανό στο λιμάνι μέσα σε φορτηγό

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Ούτε καν ο Βέμπερ δεν στήριξε έμπρακτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο

Τζουμχουριέτ: Ξεκινούν ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο – Διαψεύδει το υπ. Ναυτιλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr