Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απίστευτη περιπέτεια στον «αέρα» μιας 9χρονης από τη Κρήτη που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε εφιάλτη!

Η απίστευτη περιπέτεια στον «αέρα» μιας  9χρονης από τη Κρήτη που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε εφιάλτη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Κρήτη, Σάμος,

Μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια περνά τις τελευταίες ώρες μια οικογένεια, με αφορμή το αεροπορικό ταξίδι ενός 9χρονου κοριτσιού από το Ηράκλειο Κρήτης στη Σάμο.

Όπως καταγγέλλουν στο Cretalive, η μητέρα πλήρωσε το αεροπορικό εισιτήριο για το κορίτσι της, ενώ κατέβαλε και έξτρα χρήματα για επίβλεψη από αεροσυνοδό, επειδή ήταν ασυνόδευτο, προκειμένου να το παραλάβουν οι συγγενείς στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Η πτήση έφυγε κανονικά το πρωί του Σαββάτου από το Ηράκλειο, με το παιδί να επιβιβάζεται στο αεροσκάφος, το οποίο έκανε μια στάση στο αεροδρόμιο της Ρόδου για ανεφοδιασμό.

Εκεί φαίνεται ότι υπήρξε μια μεγαλύτερη από το κανονικό καθυστέρηση, ωστόσο μετά από περίπου 4 ώρες το αεροπλάνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του, τη Σάμο.

Μόνο που το 9χρονο παιδί δεν ήταν μέσα σε αυτό!

Όπως αναφέρουν στο Cretalive οι συγγενείς, το κορίτσι παρέμεινε στην ειδική αίθουσα ασυνόδευτων στο αεροδρόμιο της Ρόδου και κατατρομαγμένο μετά από αρκετή ώρα κατάφερε να επικοινωνήσει με την μητέρα του, η οποία ήδη έχει πάει στην Αστυνομία για να μπορέσει να βγάλει άκρη στην απίστευτη αυτή υπόθεση!

Σημειωτέον, για καλή τύχη της οικογένειας, η μητέρα της 9χρονης είχε δώσει συσκευή τηλεφώνου στο παιδί προκειμένου να μπορέσει να επικοινωνήσει σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι – ενέργεια που αποδείχτηκε σωτήρια και … προφητική!

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς στη Σάμο, που μάταια περίμεναν να παραλάβουν το παιδί, «ενημερώνονταν» ότι τουλάχιστον στα… χαρτιά φαινόταν να έχει κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι!

Στην πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί η οικογένεια, η 9χρονη ήταν στη θέση της, όταν αεροσυνοδός την πλησίασε και της ζήτησε να αποβιβαστεί, ενδεχομένως λόγω λάθους κατά το check in.

Το κορίτσι κατέβηκε από το αεροσκάφος, ξεφόρτωσαν και τη βαλίτσα του, αλλά κανένας … δε σκέφτηκε να αναζητήσει τους γονείς ή κάποιον που θα παραλάβει το ανήλικο παιδί κι έτσι το 9χρονο έμεινε μόνο, άγνωστο μεταξύ αγνώστων, σε πανικό, σε ένα αεροδρόμιο, μη γνωρίζοντας που να πάει και τί να κάνει…

Ως τις 17.00 το απόγευμα και μετά από μεγάλη κινητοποίηση της οικογένειας αλλά και αναφορά του περιστατικού στις Αρχές, το παιδί, με πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας είχε μεταφερθεί στην Αθήνα, προκειμένου από εκεί, στις 19.00 να ταξιδέψει για Σάμο, προκειμένου να λήξει η τραυματική περιπέτειά του.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην αναστάτωση, στο παιδί δόθηκε φαγητό αφού έφτασε στην Αθήνα κι ενώ περιπλανιέται σε αεροδρόμια κι αίθουσες αναμονής από τις 06.00 το πρωί, μία ώρα πριν την πτήση πήγαν το παιδί σε παιδότοπο για να «ξεχαστεί», ενώ η οικογένειά της ενημερώνεται τηλεφωνικά ανά μισή ώρα για το παιδί.

Χρειάστηκαν όμως νωρίτερα δύο ώρες, σύμφωνα με την οικογένεια, για να μπορέσει το παιδί να ηρεμήσει από το φόβο και την αγωνία, διαπιστώνοντας ότι είχε χαθεί!

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της 9χρονης έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες κατά παντός υπευθύνου για αυτή την αδιανόητη περιπέτεια που περνά, ενώ τη Δευτέρα θα επικοινωνήσει με το νομικό τμήμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Ανησυχία για την ασφάλεια των αεροπλάνων Boeing

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr