ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σκοτ Μπέσεντ ανακοίνωσε τις κυρώσεις που στραγγαλίζουν το Ιράν - Στο «στόχαστρο» Κίνα και Τουρκία
Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Το Ιράν προσπάθησε να δολοφονήσει τον γιο του Νετανιάχου
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανοδική πορεία του υδράργυρου ακολούθησαν και τα κέρδη του ΤΖΟΚΕΡ.
Ύστερα από πέντε συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το δημοφιλές παιχνίδι ετοιμάζεται να μοιράσει απόψε τουλάχιστον 3,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.
Ο καύσωνας στα κέρδη του ΤΖΟΚΕΡ οδηγεί πολλούς λουόμενους από την παραλία στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπου κάνουν μια στάση επιστρέφοντας από τη θάλασσα για να δοκιμάσουν την τύχη τους.
Άλλοι πάλι συμπληρώνουν απευθείας από την ξαπλώστρα ή από όπου κι αν βρίσκονται τους τυχερούς «5+1» αριθμούς μέσω του tzoker.gr.
Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21.30 το βράδυ και μισή ώρα αργότερα θα γίνει η μεγάλη κλήρωση.
Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, δύο παίκτες από Αθήνα και Σέρρες έπιασαν την πεντάδα, αλλά δεν βρήκαν τον αριθμό του ΤΖΟΚΕΡ, χάνοντας την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι.
Έτσι, αντί να μοιραστούν 2,4 εκατομμύρια ευρώ, πήραν από 47.700 ευρώ ο καθένας.
Και οι δύο είχαν παίξει απλές στήλες.
Ο νικητής από τις Σέρρες είχε συμπληρώσει έξι στήλες και ο νικητής από την Αθήνα τέσσερις.
Από την αρχή της χρονιάς το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει σχεδόν 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αναδείξει 15 μεγάλους νικητές στην πρώτη κατηγορία.
Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν σημειωθεί 301 επιτυχίες.























































