Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Νάταλι Κρίστοφερ – Τι έδειξε η νεκροτομή

Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της Νάταλι Κρίστοφερ – Τι έδειξε η νεκροτομή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της Βρετανίδας αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ, ρίχνοντας και άλλο φως στα αίτια του θανάτου της 35χρονης.

Με βάση τα ευρήματα της διενέργειας νεκροψίας νεκροτομής, η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ινιακή χώρα.

Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, οι περισσότερες στο πίσω μέρος του κεφαλιού, γεγονός που δείχνει ότι έπεσε με το πίσω μέρος του σώματός της.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νίκος Καρακούκης, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, ο θάνατος της Βρετανίδας ήταν ακαριαίος και προήλθε από πτώση από μεγάλο ύψος.

«Διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ο μηχανισμός πτώσης εξ ύψους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Η 35χρονη έφερε επίσης κάταγμα κλείδας και κακώσεις στο γόνατο και το αριστερό χέρι.

Ο κ. Καρακούκης είχε βρεθεί στην Ικαρία και είχε πραγματοποιήσει αυτοψία του χώρου όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Η Βρετανία έδωσε «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων σε επιχειρήσεις για τα Στενά του Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr