Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

44χρονη μάνα τεσσάρων παιδιών σάρωσε στις Πανελλήνιες

44χρονη μάνα τεσσάρων παιδιών σάρωσε στις Πανελλήνιες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία 44χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών σάρωσε στις φετινές Πανελλήνιες μετά την ανακοίνωση των βάσεων από το υπουργείο Παιδείας.

Η πολύτεκνη από την Κοζάνη εισέρχεται πρώτη στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Πτολεμαΐδα, ενώ την 4η θέση στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής καταλαμβάνει μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ο οποίος κατόρθωσε να γράψει 19,9 στα Μαθηματικά, χωρίς καμία φροντιστηριακή βοήθεια!

H 44χρονη Σωτηρία Τσίτσαρη-Τριανταφύλλου, επέλεξε το νεοσύστατο τμήμα Εργοθεραπείας στην Πτολεμαΐδα προκειμένου, όπως λέει, να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. Έλαβε τη μεγάλη απόφαση να φοιτήσει στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης προκειμένου να καταφέρει ό,τι δεν μπόρεσε στη νεανική της ηλικία.

Δύο από τα παιδιά της, ήδη, σπουδάζουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ ο γιος της, το τρίτο παιδί της οικογένειας, ετοιμάζεται φέτος για τις πανελλαδικές, με στόχο να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει δημοσιογράφος.

Το δικό του όνειρο κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ο Δημήτρης Βόγδος, μαθητής του 4ου ΓΕΛ από τον Κρόκο Κοζάνης, ο οποίος συγκέντρωσε 19.253 μόρια και εισέρχεται 4ος στη Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Δημήτρης Βόγδος, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την προσπάθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και τα συναισθήματα ικανοποίησης που νιώθει για την επιτυχία του.

«Θέλω να πω σε όσους δοκιμάζουν τον εαυτό τους στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων να μην εγκαταλείπουν την προσπάθεια που κάνουν», λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας τη χαρά που σκόρπισε η είδηση της επιτυχίας του στους γονείς και τα αδέλφια του.

Σε ό,τι αφορά, δε, την επιλογή του, εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του, που τον οδήγησε στη Στρατιωτική Ιατρική, η οποία, όπως τονίζει, «συνδυάζει την Ιατρική με άλλα χαρακτηριστικά».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυνική δήλωση Πιερρακάκη: Χρειάζεται αλλαγή του άρθρου 16, αλλά η χώρα δεν μπορεί να περιμένει

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Η Υγεία και η ζωή μας στα χέρια πολιτικού νάνου» – «Ζητείται ελπίς για την Παιδεία» (βίντεο)

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Με βαθμό 9,3 στα 20 η εισαγωγή στην Ιατρική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων

Πιερρακάκης: Μέσω των Πανελλαδικών η εισαγωγή στα Μη κρατικά Πανεπιστήμια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr