Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθυσμένος ο φονιάς που σκότωσε με το αμάξι του γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο

Μεθυσμένος ο φονιάς που σκότωσε με το αμάξι του γιαγιά και εγγονό στο Αίγιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγιο, Αλκοόλ, Τροχαίο,

Θετικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το δείγμα του αλκοτέστ για τον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που σκότωσε και εγκατέλειψε τη γιαγιά και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.

Ο 28χρονος μετά το τραγικό συμβάν τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, πάντως, δεν εγκατέλειψε τα θύματά του, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ακόμη, οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε τη θητεία του για διάστημα 6 μηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Αθήνα: Συνελήφθη αστυνομικός για επικίνδυνη οδήγηση και ανθρωποκτονία από αμέλεια

Τραγωδία στην Ελβετία: Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς – Πολλοί νεκροί και τραυματίες

«Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Για την πρόληψη και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας

Μεθυσμένη 36χρονη γνωστή τραγουδίστρια τράκαρε πήρε σβάρνα πέντε αυτοκίνητα στο Κολωνάκι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr