Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον εισαγγελέα δύο άτομα για το θάνατο του 10χρονου στη Μύκονο

Στον εισαγγελέα δύο άτομα για το θάνατο του 10χρονου στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καλό Λιβάδι, Μύκονος,

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας δύο άτομα για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Μύκονο, στο Καλό Λιβάδι, όπου ένα παιδάκι 10 μόλις ετών έχασε τη ζωή του όταν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και τον χειριστή του ταχύπλοου που αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου.

Ο άδικος χαμός του άτυχου αγοριού έχει σοκάρει το πανελλήνιο και προβληματίζει για τις συνθήκες ασφαλείας τέτοιου είδους θαλάσσιων σπορ, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδάκι που συνοδευόταν από συγγενή του, επέβαινε σε ένα φουσκωτό θαλάσσιο παιχνίδι σε σχήμα καναπέ και όχι μπανάνας, όπως αρχικά είχε αναφερθεί.

Όταν το ταχύπλοο άρχισε να σέρνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του μικρού κυματισμού στην περιοχή, ο 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στα νερά. Ο χειριστής του σκάφους αντιλήφθηκε τι συνέβη και γύρισε για να ανασύρει τον 10χρονο, αλλά δεν κατάλαβε σε ποιο σημείο ακριβώς είχε πέσει, με αποτέλεσμα το παιδί να παρασυρθεί και να τραυματιστεί από την προπέλα του σκάφους.

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του παιδιού, αφού οι ολιγοήμερες διακοπές με συγγενείς και φίλους στο σπίτι που διατηρούν εδώ και χρόνια στο Καλό Λιβάδι, κατέληξε σε μια ανείπωτη τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών και ο πατέρας ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό, άντρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν νεκρό το παιδί από τη θάλασσα.

Οι γονείς του άτυχου 10χρονου, που ήταν και το μοναδικό παιδί της οικογένειας, μεταφέρθηκαν στο σπίτι τους από συγγενικά τους πρόσωπα καθώς δεν ήταν σε θέση – λόγω του σοκ – να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη 61χρονος για απόπειρα βιασμού ανηλίκου στη Μύκονο

Κλιματική αλλαγή: Κινδυνεύει η Μικρή Βενετία της Μυκόνου;

Απλησίαστο τείνει να γίνει το σουβλάκι και ο γύρος

Μύκονος: Νέος διασυρμός της Ελλάδας – 711 ευρώ για ένα κοκτέιλ, τρία ποτήρια χυμό πορτοκάλι και καλαμαράκια

Ξεχείλισαν οι βόθροι στη Μύκονο – Αφόρητη δυσοσμία, τα καλντερίμια έγιναν αποχετεύσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr