ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καλό Λιβάδι, Μύκονος,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμύ είναι το κατηγορώ της οικογένειας του 10χρονου που βρήκε φρικτό θάνατο στην παραλία Καλό Λιβάδι στην Μύκονο την ώρα που έκανε θαλάσσιο σπορ.
Διαβάστε τα αμείλικτα ερωτήματα που θέτουν νομικοί κύκλοι από το περιβάλλον της οικογένειας του 10χρονου όπως τα μετέφεραν στο Πρώτο Θέμα:
«Nα μας απαντήσουν οι αρμόδιοι πόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν κλήθηκε το Λιμενικό για τους ιδιοκτήτες και τον χειριστή στην επιχείρηση με τα θαλάσσια σπορ στο Καλό Λιβάδι» επισημαίνουν οι δικηγόροι της οικογένειας στο Πρώτο Θέμα.
Να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι που δηλώνουν με ταχύτητα αστραπής ότι όλα είναι «νόμιμα», τι μέτρα ασφαλείας προβλέπει η εν λόγω άδεια;
Να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι που κόπτονται για τα δήθεν μέτρα ασφαλείας αν στο τραγικό έγκλημα τηρήθηκαν τα νόμιμα μέτρα ασφαλείας που προβλέπουν την ύπαρξη και δεύτερου ατόμου στο σκάφος κι αν ο νόμος επιτρέπει τέτοιου είδους σπορ με επτά μποφόρ»
Να μας απαντήσουν οι αρμόδιοι αν η αντίδραση του χειριστή του σκάφους και η απότομη στροφή που πήρε ο χειριστής-φονιάς σε εκείνη την περίσταση με εκείνη την κατάσταση θαλάσσης συνάδει με τα προσήκοντα μέτρα ασφαλείας».






















































