ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να αναστείλει τις προγραμματισμένες 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις της, αποφάσισε κατά πλειοψηφία (153 ΝΑΙ, 131 ΟΧΙ) η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ΔΕΗ, τη ΔΕΠΑ και τις ΑΠΕ.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δηλώνει πως θα συνεχίσει τον αγώνα «απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.
Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση.
Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς και αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα», τονίζει το Δ.Σ. της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.























































