ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυνανισμός, Διανομή Τροφίμων, Επιδειξίας, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακόμα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος γυναίκας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Αυτή τη φορά δράστης δεν ήταν κάποιος φοιτητής, αλλά ένας… ντελιβεράς!
Ειδικότερα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μια κοπέλα ηλικίας 28 ετών παρήγγειλε φαγητό από κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας της χτύπησε το κουδούνι, προκειμένου να της παραδώσει την παραγγελία.
Εκείνη του άνοιξε και καθώς έψαχνε να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας, αντίκρισε τον διανομέα, ηλικίας 50 ετών, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.
Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.
Την Κυριακή, αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σήμερα ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.























































