ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των θυελλωδών ανέμων, οι οποίοι πνέουν με εντάσεις έως και 11 μποφόρ.
Τα δρομολόγια των πλοίων έχουν ανασταλεί από το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, προκαλώντας πλήθος προβλημάτων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.
Προβλήματα παρατηρούνται και στο Ιόνιο, καθώς δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Κυλλήνη για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.
Κλειστή είναι, παράλληλα, και η ακτοπλοϊκή γραμμή Καβάλα – Πρίνος.
Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.























































