ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός Covid-19: Σε ειδικό θάλαμο ο 40χρονος στην Πάτρα – Τα δείγματά του στο «Παστέρ»

Κοροναϊός Covid-19: Σε ειδικό θάλαμο ο 40χρονος στην Πάτρα – Τα δείγματά του στο «Παστέρ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην Πάτρα όταν 40χρονος διακοσμίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με συμπτώματα που τον καθιστούσαν ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο άνδρας, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, μετά την επιστροφή του από την Γερμανία, μέσω Ιταλίας νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έφθασε στην Πάτρα με πλοίο, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, που είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κοροναϊό.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το συγκεκριμένο περιστατικό ελέγχεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του υπουργείου Υγείας.

Πάντως, δείγματα του νοσηλευόμενου άνδρα έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

Ειδικότερα ο άνδρας έφτασε χθες στην Πάτρα με πλοίο από την Βενετία και είναι αρνητικός όσον αφορά τη γρίπη ωστόσο τα συμπτώματα του δεν παραπέμπουν σε κορονοϊό.

Έχει τεθεί σε 48ωρη καραντίνα προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να πάσχει από τον κορονοϊό ενώ δείγματα του έχουν σταλεί στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστούν.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ανέφερε ότι γίνεται διαχείριση ενός περιστατικού, χωρίς να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Θριάσιο νοσοκομείο: Έπεσε η οροφή σε θάλαμο ασθενών της Ψυχιατρικής Κλινικής

ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλος νικητής σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας – Θα λαμβάνει 50.000 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 24 μήνες

Πρωτοβουλία-ορόσημο από την Allwyn η ανακαίνιση του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ» – Ριζική αναβάθμιση της δημόσιας ογκολογικής περίθαλψης και της φροντίδας των ασθενών

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί – Το Σάββατο 04/04 στις 11.00 η ορκωμοσία των νέων μελών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr