ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με σταυρόλεξο μοιάζει ο προγραμματισμός των φετινών διακοπών, καθώς το τοπίο στον τουρισμό δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.
Οι επιχειρηματίες ποντάρουν στον εσωτερικό τουρισμό για να καλύψουν μέρος των απωλειών, τα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε ωστόσο η κρίση στα ελληνικά νοικοκυριά φρενάρουν μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον.
Μπορεί ο υδράργυρος να έχει ήδη χτυπήσει «κόκκινο», το καλοκαίρι να πλησιάζει και η ανάγκη για μία απόδραση σε κάποιο νησί της χώρας να μεγαλώνει, ωστόσο οι περιορισμοί μέχρι στιγμής φαίνεται να εμποδίζουν τα σχέδια των Ελλήνων για τις φετινές τους διακοπές.
Ακόμα δεν έχουν κλειδώσει οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία των ξενοδοχείων, όμως οι πολίτες ήδη σκέφτονται εναλλακτικούς τρόπους διαμονής.
Οι οικονομικές επιπτώσεις από τον κορωνοϊό εμποδίζουν το όνειρο των διακοπών για κάποιους άλλους.
Όσον αφορά στη μετακίνηση, κάποιοι για να αποφύγουν τα πλοία και τον συνωστισμό επιλέγουν οδικούς προορισμούς.























































