ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Ευθύμης Λέκκας, καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας.
«Τα φαινόμενα δεν είχαν τόση ένταση όση περιμέναμε» ανέφερε αρχικά ο κ. Λέκκας.
Σημειώνοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός έδρασε σωστά λαμβάνοντας τα κατάλληλα μέτρα.
Ερωτηθείς για την πορεία της κακοκαιρίας, τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής πρόβλεψη για την πορεία ενός κυκλώνα.
«Αυτή την στιγμή υπάρχει διασπορά σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια» τόνισε.
Κι εν συνεχεία έδωσε οδηγίες προς τους πολίτες.
«Η πρώτη οδηγία που δίνεται είναι να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, να μην χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα ειδικά πάνω από γέφυρες, και να υπάρχει μια μέριμνα για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα για ειδικούς λόγους».
Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα τα φαινόμενα φθίνουν και χρειάζεται «λίγη ακόμα προσοχή και εγρήγορση και σε λίγο ο κυκλώνας θα είναι μια ανάμνηση» σημείωσε.























































