Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε στη φυλακή

Ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε στη φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γάμο μέσα στη φυλακή έκανε τον περασμένο μήνα ο 18χρονος Νίκος Ρωμανός, ο οποίος κρατείται ως υπόδικος στον Αυλώνα, κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Όπως αναφέρει το «Βήμα», ο Νίκος Ρωμανός παντρεύτηκε την 18χρονη σύζυγό του στις 8 Αυγούστου με πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε ο δήμαρχος Αυλώνα. Η ημερομηνία ορίστηκε έπειτα από πολλές αναβολές και πιέσεις, ενώ, η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης των φυλακών σε συγκινητικό κλίμα. Μάλιστα οι δύο οικογένειες συνέφαγαν εκτός φυλακής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σχέση των δύο νέων είχε αρχίσει έξω από τη φυλακή και προτού ο Νίκος Ρωμανός συλληφθεί και προφυλακιστεί για την ληστεία στο Βελβεντό, ενώ τους προηγούμενους μήνες η σημερινή σύζυγός του τον επισκεπτόταν στον Αυλώνα τα σαββατοκύριακα.

Ο Νίκος Ρωμανός εκτός από τον γάμο του κατάφερε να περάσει με επιτυχία στο ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας).

Ο Ρωμανός έχει ζητήσει την κράτησή του στον Κορυδαλλό, καθώς αναφέρει ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα και γι’ αυτό αιτείται χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, διοχετεύονται σε λίγους και εκλεκτούς του κ. Μητσοτάκη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Στέφανος Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του “καταλληλότερου” γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του»

ΣΥΡΙΖΑ: Κυνισμός, ανευθυνότητα και υποκρισία από υπουργούς και στελέχη της ΝΔ – Απίστευτες δηλώσεις

Το ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει τα ψεύδη Ρωμανού και καλεί Μητσοτάκη να τον απομακρύνει

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr