Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανάβει φωτιές η λίστα Νικολούδη – Πώς αντιδρά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για την εμπλοκή του ονόματός του

Ανάβει φωτιές η λίστα Νικολούδη – Πώς αντιδρά ο Ανδρέας Παχατουρίδης για την εμπλοκή του ονόματός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Περιστερίου προκαλεί το δημοσίευμα εφημερίδας Ακρόπολις που τον εμπλέκει στη λίστα Νικολούδη.

Η λίστα που περιλαμβάνει ονόματα δημάρχων, περιφερειαρχών, γιατρών του ΕΣΥ, προέδρων ΝΠΔΔ, διαιτητών και δημοσιογράφων, δεν έχει δημοσιευθεί. Η πρώτη αναφορά έγινε σήμερα από την πρωινή εφημερίδα προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Ο κ. Παχατουρίδης σε δηλώσεις του στο newsbomb, τόνισε ότι «το δημοσίευμα διέρρευσε από συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ο οποίος δεν ξέρω τι συμφέρονται εξυπηρετεί. Εγώ είμαι καθαρός και δεν με έχει ενοχλήσει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός και καμία Αρχή» πρόσθεσε.

Ο ίδιος μιλώντας νωρίς το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ανέφερε ότι «από χθες το βράδυ υπήρξαν κάποιοι που έστελναν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα καλώντας τον κόσμο να διαβάσει το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο”.

Και συμπλήρωσε:«Δυστυχώς βγήκαν κάτι δημοσκοπήσεις για την περιφέρια και άρχισε η λάσπη στον ανεμιστήρα. Το έγκλημά μου είναι ότι ακούστηκε το όνομά μου για την Περιφέρεια. Εμένα το Περιστέρι είναι η καρδιά μου. Θα το υποστούμε και αυτό».

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν τη δημοσιοποίηση της λίστας

Τη δημοσιοποίηση των ονομάτων όσων δημάρχων, περιφερειαρχών και συμβούλων περιλαμβάνονται στην λίστα Νικολούδη ζητούν από τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών 20 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Κώστα Μαρκόπουλο.

Οι βουλευτές υπογραμμίζουν ότι “είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη πριν φθάσει στην κάλπη να γνωρίζει κάθε στοιχείο που αφορά στο ήθος, την ειλικρίνεια, την πρότερη διαχείριση δημοσίου χρήματος και την εν γένει παράνομη δραστηριότητα των υποψηφίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Άνετη επανεκλογή 10 δημάρχων της Αττικής

Σάρωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στις δημοτικές εκλογές στο Περιστέρι

Σε ποιον Δήμο κατεβαίνει στις εκλογές ο Τσαλίκης

Τι λέει ο Ανδρέας Παχατουρίδης για την παραπομπή του σε δίκη

Γιατί παραπέμπεται σε δίκη ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr