Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγιος Βαλεντίνος με τζακ ποτ 1,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Πώς θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο

Άγιος Βαλεντίνος με τζακ ποτ 1,7 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Πώς θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Η βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου έχει τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με συνολικά κέρδη – για ερωτευμένους και μη – που ανέρχονται σε 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Το μεγάλο έπαθλο διεκδικούν οι παίκτες που καταθέτουν τα δελτία τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, τα οποία είναι ανοιχτά στις περιοχές του επιπέδου επιτήρησης, καθώς και μέσω διαδικτύου.

Η κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21.30 και μισή ώρα αργότερα, στις 22.00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση, που θα αναδείξει τους τυχερούς 5+1 αριθμούς του παιχνιδιού.

Το tzoker.gr γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια μοναδική προσφορά

Αν επιθυμείτε να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά, υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι κατάθεσης δελτίων: μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Ακολουθώντας απλά βήματα, πραγματοποιείτε την εγγραφή σας και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στο tzoker app, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες και καταθέτετε το δελτίο σας.

Το ΤΖΟΚΕΡ γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με το Valentine’s Weekend και μια μοναδική προσφορά στο tzoker.gr, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal

Οι παίκτες του tzoker.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eurojackpot: Στις 21.15 η μεγάλη κλήρωση για το έπαθλο των 37 εκατ. ευρώ – Μέχρι τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Διαθέσιμοι οι λαχνοί της νέας έκδοσης του Εθνικού Λαχείου με εγγυημένο έπαθλο 1 εκατ. ευρώ – Στις 27 Μαρτίου η πρώτη κλήρωση

Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ κάθε εβδομάδα στο opaponline.gr – Εννέα νικητές κέρδισαν ήδη ταξιδιωτικές δωροεπιταγές*

Ο «παγκόσμιος» Απόστολος Χρήστου αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον αδερφό του (βίντεο)

Το Eurojackpot κληρώνει απόψε 21 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων ως τις 19:00 αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr