ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από επιπλοκές του ιού της γρίπης, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 47, ενώ σήμερα μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ένα ακόμα περιστατικό.
Σε συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που παρακολουθεί το φαινόμενο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, 56 άτομα παραμένουν για νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ συνολικά από την αρχή της φετινής έξαρσης του ιού έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 160 άτομα.
Οι ειδικοί επιστήμονες ΚΕΕΛΠΝΟ συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα, και να λάβουν αντι-ιική αγωγή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.























































