ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Αχαΐα, Βασίλης Κοντοζαμάνης, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας, Φαρμακεία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από σούπερ μάρκετ θα συνεχίσουν να διανέμονται δωρεάν τα σελφ τεστ σε Αχαϊα και Αττική, για το τρίμηνο Ιούλιο- Αύγουστο και Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κονοτζομάνης.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της άρνησης των δύο φαρμακευτικών συλλόγων των παραπάνω περιοχών να συνεχίσουν να τα διαθέτουν.
Ο κ. Κοντοζαμάνης έκανε λόγο για «ανόητες δικαιολογίες» αναφερόμενος σε αυτήν την άρνηση ενώ είπε πως αναμένεται η απάντηση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και πως ελπίζει να απαντήσουν θετικά,
«Όσα φαρμακεία στην Αχαΐα θέλουν να συνεχίσουν να διαθέτουν τα self test, θα μπορούν να το κάνουν» τόνισε.
Είπε, επίσης ότι ζητήθηκε ήδη από φαρμακοποιούς και φαρμακαποθήκες να συνεχίσουν τη διανομή.
Οι εκπρόσωποι των φαρμακαποθηκών δέχτηκαν ενώ θα απαντήσουν εφόσον θέσουν το θέμα στο ΔΣ τους οι φαρμακοποιοί.
«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει και το επόμενο δίμηνο τη διανομή των test σε συγκεκριμένες κατηγορίες πληθυσμού: δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, σε εργαζόμενους της εστίασης και στους 18-30 με εξαίρεση τους εμβολιασμένους», ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός, που υπογράμμισε την σπουδαιότητα του εν λόγω προγράμματος.























































