Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Καταιγίδες την Κυριακή

Καιρός: Καταιγίδες την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Σημαντική μεταβολή, η οποία όμως δεν θα κρατήσει πολύ, θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εξασθένηση κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής προς Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες ώρες της Κυριακής στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κεντροδυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.

Τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της Θράκης και θα ενισχυθούν, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων.

Οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα διατηρηθούν και την Κυριακή, φτάνοντας κατά τόπους τα 7 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο οι μεταβαλλόμενοι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30-32 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 28-30 βαθμούς Κελσίου στις νησιωτικές περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Επιδείνωση την Πέμπτη με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Πού αναμένονται ισχυρές βροχές

Κακοκαιρία: Κόκκινη προειδοποίηση από την ΕΜΥ – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» – Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα

Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα – Οι «δύσκολες» ώρες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr