Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το νέφος της φτώχειας και της οικονομικής κρίσης σκέπασε την Αθήνα

Το νέφος της φτώχειας και της οικονομικής κρίσης σκέπασε την Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook από κάτοικο του Γαλατσίου βράδυ Σαββάτου – ξημερώματα Κυριακής 22 Δεκεμβρίου.

Δείχνει τα δυτικά προάστια της πρωτεύουσας σκεπασμένα από την αιθαλομίχλη τζακιών και σομπών που έκαιγαν ασταμάτητα για να ζεστάνουν τις συνοικίες που οι κάτοικοί τους έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, τους δήμους της Δυτικής Αθήνας.

Νωρίτερα με κοινή τους ανακοίνωση τα υπουργεία Υγείας και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, είχαν κάνει σύσταση προς τους πολίτες “να περιορίσουν κατά το δυνατό την άσκοπη χρήση τζακιών», προκειμένου να συνεισφέρουν στην προστασία της υγείας όλων.

Ωστόσο, μια άλλη φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook το απόγευμα του Σαββάτου έκανε το γύρο του διαδικτύου ως “απάντηση” στις υπουργικές “συστάσεις”.

Με τη λεζάντα «Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος σε πλατεία καίει χαρτιά για να ζεσταθεί…», η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας αποκαλύφθηκε (για μια ακόμη φορά) με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

ilkiomenos

Και γι’ αυτή την πραγματικότητα την ευθύνη δεν φέρουν οι πολίτες, αλλά οι πολιτικές που καταδίκασαν έναν ολόκληρο λαό στην πείνα, την εξαθλίωση, την παγωνιά…

Εάν τα συναρμόδια Υπουργεία νοιάζονται τόσο για την υγεία όλων μας, ας φροντίσουν να επιστρέψει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης εκεί που ήταν, προ κρίσης, ώστε κανείς πολίτης να μην κρυώνει και καμία αιθαλομίχλη να μην πνίγει την πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr