ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καμία απολύτως συναίσθηση ευθυνών επέδειξαν ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 14 άτομα, θετικά στον κορωνοϊό, τα οποία έσπασαν την καραντίνα και βγήκαν από τα σπίτια τους προκειμένου να πάνε για ψώνια όλοι μαζί σε σούπερ μάρκετ της Πάτρας.
Η «αποκάλυψη» έγινε μετά από καταγγελία πολίτη, ο οποίος είδε στο εσωτερικό του καταστήματος γνώριμό του, ο οποίος είχε νοσήσει και έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Αμέσως μόλις τον αντίκρισε να ψωνίζει άνετος και ωραίος ειδοποίησε τους υπεύθυνους του καταστήματος, οι οποίοι και άρχισαν αμέσως να προειδοποιούν τον κόσμο από τα μεγάφωνα.
Όπως αναφέρουν τοπικά δημοσιεύματα αμέσως 14 άτομα μόλις έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις άρχισαν να αποχωρούν άρον άρον από το κατάστημα, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα.
Ωστόσο αναστάτωση προκλήθηκε και στο ΚΕΠ Παραλίας όταν διαπιστώθηκε η παρουσία γυναίκας που έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η γυναίκα είχε πάει στο ΚΕΠ για να εκδώσει κάποιο έγγραφο, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της έγινε γνωστό πως νοσούσε από κορωνοϊό και έπρεπε να βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα.
Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και περιπολικό βρέθηκε στο σημείο, ενώ όπως ήταν επόμενο προκλήθηκε χαμός στον χώρο όταν πολίτες που βρίσκονταν εντός του κτιρίου πληροφορήθηκαν τι είχε συμβεί.























































