Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πανδημία: Πέθανε 47χρονος ανεμβολίαστος στην Πάτρα

Πανδημία: Πέθανε 47χρονος ανεμβολίαστος στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας ακόμη τραγικός θάνατος από κορωνοϊό, με έναν νεαρό άνθρωπο να χάνει τη ζωή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Ο 47χρονος που έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή ήταν ανεμβολίαστος, ενώ παράλληλα έπασχε και από υποκείμενο νόσημα, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Ο άνδρας εργαζόταν ως μηχανικός, με καταγωγή από χωριό του δήμου Ήλιδας, διέμενε στη Γαστούνη, μαζί με τη σύζυγο του.

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στην κλινική COVID του πανεπιστημιακού νοσοκομείου η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

Προειδοποίηση Νίκου Δένδια για δημογραφικό και κοινωνική συνοχή: «Δεν μπορεί να έχουμε κοινωνία πολλαπλών ταχυτήτων, δεν γίνεται, δεν θα επιβιώσουμε έτσι»

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόντα γνωστής σοκολάτας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr