ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο ίδιο ακριβώς σημείο που έχασε τη ζωή του με τη Ferrari που οδηγούσε, ο Τζώρτζης Μονογυιός, πριν από έναν χρόνο είχε σκοτωθεί και άλλη μια γυναίκα, πάλι σε τροχαίο.
Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος στις 14 Αυγούστου του 2021, στο ίδιο σημείο του ίδιου διαζώματος είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα μια γυναίκα που επέβαινε σε όχημα που οδηγούσε ο 38χρονος Ρουμάνος σύντροφός της.
Μάλιστα, αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, κατέληξε στον ίδιο ευκάλυπτο που συγκρούστηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός, την περασμένη εβδομάδα.
Συνολικά στη συγκεκριμένη λεωφόρο από το 2019 έχουν σημειωθεί 38 τροχαία ατυχήματα, τρία εκ των οποίων ήταν θανατηφόρα.























































