ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αττική Οδός: Αγωγή από εγκλωβισμένη οδηγό – Ζητά αποζημίωση 10.000 ευρώ

Αττική Οδός: Αγωγή από εγκλωβισμένη οδηγό – Ζητά αποζημίωση 10.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Αττική Οδός,

Χωρίς να δέχεται την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, οδηγός που έμεινε εγκλωβισμένη λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα για πάνω από 16 ώρες αξιώνει 10.000 ευρώ από την εταιρεία.

Η γυναίκα από την Εύβοια με την αγωγή διεκδικεί να της επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση για την ηθική της βλάβη ποσού 10.000 ευρώ, επικαλούμενη μεταξύ άλλων την απίστευτη ταλαιπωρία της, αλλά και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση αυτό το δρόμο καταβάλλοντας όλα αυτά τα χρόνια υπέρογκα ποσά για διόδια.

Ανέμενε κατόπιν τούτου από τις αρμόδιες εταιρείες να είναι έτοιμες να τις παρέχουν εξίσου υψηλές υπηρεσίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ο δικηγόρος της, μίλησε στο Eviathema.gr δηλώνοντας ότι η εντολέας του πιστεύει ότι η ηθική βλάβη που βίωσε δεν μπορεί να ικανοποιηθεί μόνο με 2.000 ευρώ.

Εξάλλου, και η ενάγουσα, όσο και ο ίδιος ο δικηγόρος, θεωρούν ότι κανείς διαμεσολαβητής δεν είναι αρμόδιος να ορίσει μονομερώς το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης που δικαιούται ο οποιοσδήποτε υφίσταται ζημία από πράξεις ή παραλείψεις μιας εταιρείας.

Όπως λένε, αρμόδια είναι τα Ελληνικά Δικαστήρια και σε αυτά αποφάσισαν να προσφύγουν ως μόνη αρμόδια αρχή για την αποτίμηση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που υπέστη η ενάγουσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι πιο κακοπληρωμένοι από όλους τους Ευρωπαίους οι Έλληνες

Σαλαμίνα: Δύο νεκροί από τις ταυτόχρονες φωτιές σε Περιστέρια και Σελήνια

Αθήνα: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τον Δεκαπενταύγουστο

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τετάρτη 12 Αυγούστου – Οι επίφοβες περιοχές

Πυρκαγιά στα Σπάτα: Απανθρακωμένος άνδρας μέσα σε ΙΧ – Από το αυτοκίνητο φαίνεται να ξεκίνησε η φωτιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr