ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντικά ύψη βροχόπτωσης προκαλεί το κύμα κακοκαιρίας που επηρεάζει από το Σάββατο κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας.
Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής καταγράφονται σήμερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 09.00 το πρωί της Κυριακής η μεγαλύτερη βροχόπτωση σημειώθηκε στο Δαμαρίωνα Νάξου με 46 χιλιοστά, στην Απείαρανθο Νάξου (45), στην Πάρο (35), στην Ιεράπετρα (34) και στη Φολέγανδρο (30 χιλιοστά).
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Meteo, τα φαινόμενα έως το μεσημέρι θα επηρεάζουν Κυκλάδες, Βορειοδυτική Κρήτη και Δωδεκάνησα, ενώ στη συνέχεια θα εξασθενήσουν και έως τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα περιοριστούν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.























































