ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ο Τραμπ διέταξε μαζικό κύμα αεροπορικών πληγμάτων ακριβείας σε όλο το Ιράν
Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών
Δημοσίευμα-βόμβα των NYT: Μυστικές επαφές Αχμαντινετζάντ με τη Μοσάντ για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin
Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές παριστάνουν τους φιλάνθρωπους υπαλλήλους της τουρκικής ισλαμιστικής ΜΚΟ IHH που μετέφερε όπλα στην Αλ Κάιντα - Η IHH
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε σε μια διαδικασία αποκλιμάκωσης όλων των δεικτών και σε πορεία σταθεροποίησης», τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.
Προς το τέλος του μήνα, εκτιμά ότι οι θάνατοι θα είναι κάτω από 70, καθώς οι θάνατοι που βλέπουμε τώρα είναι τα κρούσματα που εμφανίστηκαν προ τριών εβδομάδων.
Μέχρι τα τέλη Μαρτίου θα έχουμε πάνω από 10.000 κρούσματα, είπε και τόνισε ότι «δεν πρέπει να άρουμε όλα τα μέτρα. Τη μάσκα πρέπει να την κρατήσουμε», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για την 25η Μαρτίου, είπε ότι οι παρελάσεις, όπως και όλες οι εξωτερικές εκδηλώσεις, μπορούν να οργανωθούν και να γίνουν, εφόσον είναι σε ανοιχτό χώρο και γίνονται συντεταγμένα.























































