Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τώρα η κυβερνησάρα ανησύχησε για τον κορωνοϊό – Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ

Τώρα η κυβερνησάρα ανησύχησε για τον κορωνοϊό – Έκτακτη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έντονη ανησυχία επικρατεί από την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού με τον ΕΟΔΥ να έχει προγραμματίσει έκτακτη ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση στο μέτωπο της πανδημίας.

«Τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου και ώρα 10:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στο Μαρούσι, ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για την πανδημία COVID-19 τη διοίκηση του ΕΟΔΥ και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο και Καθηγητή Παιδιατρικής κ. Θεοκλή Ζαούτη και τον Α’ Αντιπρόεδρο αναπληρωτή Καθηγητή Επιδημιολογίας – Προληπτικής Ιατρικής, της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κ. Δημήτρη Παρασκευή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Οι δύο επιστήμονες θα παραθέσουν στοιχεία για την κατάσταση της πανδημίας Covid-19 στη χώρα και θα εξηγήσουν ποιοι δείκτες θεωρούνται κρίσιμοι στη φάση, την οποία βρισκόμαστε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σοκαριστική έξαρση του κορωνοϊού στο Ισραήλ: Η κοινή γνώμη αδιαφορεί για τα νέα, επικίνδυνα παραλλαγμένα στελέχη

Ο «νέος» κορωνοϊός προκαλεί πονόλαιμο που δεν αντέχεται

Politico: Πρόταση μομφής κατά της φον ντερ Λάιεν για την υπόθεση της Pfizer

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr