ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Λεωφόρος Συγγρού έγινε πράσινη, καθώς στην κεντρική της νησίδα, από το ύψος του Πάντειου Πανεπιστήμιου μέχρι το Φαληρικό Δέλτα, φυτεύθηκαν 300 φοίνικες.
Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του σχεδιασμού αναβάθμισης των χώρων πρασίνου σε νησίδες κεντρικών οδικών αξόνων.
Σύμφωνα με την περιφέρεια, η επιλογή του συγκεκριμένου είδους φοίνικα έγινε, καθώς είναι το ενδεδειγμένο για τις ιδιαίτερες θερμές θερμοκρασίες που καταγράφονται στην περιοχή και δεν προσβάλλεται εύκολα από την ασθένεια που κατατρώει όσους φοίνικες έχουν απομείνει στη Λ. Συγγρού και αλλού, από παλαιότερα χρόνια.
Ο ανάδοχος του έργου αναδείχτηκε από δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό και ο συνολικός προϋπολογισμός της σύμβασης ανέρχεται σε 153.313 ευρώ.






















































