Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 6 εκατ. ευρώ την Κυριακή – Κατάθεση δελτίου από κινητό τηλέφωνο

Το τζακ ποτ του ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 6 εκατ. ευρώ την Κυριακή – Κατάθεση δελτίου από κινητό τηλέφωνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Το κινητό τηλέφωνο και λίγα κλικ στο tzoker.gr ή στο TZOKER App αρκούν για να διεκδικήσει κανείς τα 6 εκατομμύρια ευρώ που μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου. Διαδικτυακά είχε παίξει ΤΖΟΚΕΡ και ο ένας από τους δύο τυχερούς 5άρηδες, που κέρδισε 47.220 ευρώ, στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης.

Μπαίνοντας στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την ανανεωμένη εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, μπορεί κανείς να καταθέτει το δελτίο του μέσω διαδικτύου, από όπου και αν βρίσκεται, ακόμη και από την παραλία. Αφού κάνει εγγραφή, επιλέγει αριθμούς και συμπληρώνει το δελτίο του εύκολα και γρήγορα.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21.30 την Κυριακή

Έως το βράδυ της Κυριακής, στις 21.30, θα τρέχουν οι συμμετοχές για την κλήρωση των 6 εκατομμυρίων ευρώ, που μπορούν να εξασφαλίσουν στους νικητές διακοπές διαρκείας.

Μάλιστα, στο ΤΖΟΚΕΡ online υπάρχουν και τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή, μπορεί κανείς με το ίδιο δελτίο να παίρνει μέρος σε πολλές κληρώσεις και να διεκδικεί όλα τα έπαθλα του παιχνιδιού για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί.

Νέες λειτουργίες στο ΤΖΟΚΕΡ online

Στο tzoker.gr και στο TZOKER App, το οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει στο κινητό ή το tablet του, περιλαμβάνονται νέες λειτουργίες, που κάνουν την κατάθεση δελτίου ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη.

Οι παίκτες, μεταξύ άλλων, μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.

Επιπλέον, ενημερώνονται για τις προσφορές τους παιχνιδιού και τα αποτελέσματα των κληρώσεων, οι οποίες μεταδίδονται ζωντανά κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 τόσο στο tzoker.gr όσο και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr