Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκραίας

Βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκραίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Μεταβολή του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται από σήμερα Δευτέρα, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, ενώ σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού και βελτίωση από τις βραδινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επιστήμονες: Ολοένα και συχνότερα τα κύματα ακραίας ζέστης στην Ευρώπη

Ο Θοδωρής Γιάνναρος εκτιμά τι μας περιμένει το καλοκαίρι του 2024 στο πεδίο του καιρού

Καιρός Έκτακτο: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το Σάββατο χαμός!

Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών με χαλάζι και ανεμοστρόβιλους

Κλιματική κρίση: SOS για ξηρασία και λειψυδρία στην Ελλάδα – Νωρίτερα θα ξεκινά η αντιπυρική περίοδος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr