ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και το Σαββατοκύριακο τα τρένα, καθώς οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο πρόκειται να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους.
Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της Hellenic Train ξεκίνησαν τις απεργίες τους από τη μέρα της τραγωδίας στα Τέμπη.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε νέα 48ωρη απεργία το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μάρτιου, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλα τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαζικούς φορείς της Αττικής να δώσουν το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα.
Τα Σωματεία στη Hellenic Train που κηρύσσουν την απεργία είναι το Σωματείο Εργαζομένων Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.
Την απόφαση για νέα απεργία πήραν οι εργαζόμενοι σε συνέλευσή τους, στο πλαίσιο της απεργίας τους την Παρασκευή, εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή τους, αλλά και τη διάθεση τους να δώσουν αγωνιστική απάντηση στις πολιτικές που στο όνομα στήριξης του κέρδους δεν διστάζουν να θυσιάσουν ανθρώπινες ζωές.























































