Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόλος: Ζευγάρι τσακωνόταν επί 15 ώρες και κατέληξαν… κρατούμενοι – Εισαγγελέας: «Θα είναι ξανά μαζί»

Βόλος: Ζευγάρι τσακωνόταν επί 15 ώρες και κατέληξαν… κρατούμενοι – Εισαγγελέας: «Θα είναι ξανά μαζί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλος, Ενδοοικογενειακή Βία, Μαγνησία,

Επί δεκαπέντε ώρες μάλωνε ένα ζευγάρι όταν ο άντρας πήγε στο Βόλο από την Αθήνα για να την δει.

Ωστόσο μετά από καυγά για το αν θα μείνουν μαζί ή όχι και εν μέσω απειλών και σωματικών βλαβών κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Χθες το ζευγάρι 48 χρόνων ο άνδρας, 42 ετών η γυναίκα, καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή και σε χρηματική ποινή 50 ημερήσιων μονάδων προς 10€ την μονάδα (500 €).

Τι κατέθεσε ο άντρας

Ο άνδρας ζει στην Αθήνα και η γυναίκα στον Βόλο, από τον περασμένο Ιούλιο είναι ζευγάρι (διαζευγμένοι και οι δύο με τρία παιδιά η γυναίκα και ένα ο άνδρας) και το πρωί του Σαββάτου ο 48χρονος ήρθε από την Αθήνα στον Βόλο για να τη δει και νοίκιασε δωμάτιο για να μείνουν.

Ο άνδρας στην κατάθεσή του είπε ότι η γυναίκα κοίταξε το κινητό του τηλέφωνο, είδε πράγματα που δεν της άρεσαν, μάλωσαν, πήρε το κινητό του άνδρα για να φύγει, ο ίδιος δεν την άφησε.

Όπως είπε τον χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στον καρπό και αρνήθηκε ότι την χτύπησε.

Επίσης είπε ότι τον πρόσβαλε, είπε ότι ενημέρωσε τον πρώην σύζυγό της –που είναι γνωστός του– ότι έχουν δεσμό και τον απειλεί.

Επίσης κατέθεσε ότι τον τελευταίο καιρό ζουν σε ένταση, η γυναίκα προκαλεί ανακατωσούρες δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και δεν θέλει να έρθει ξανά στον Βόλο και ζήτησε να τιμωρηθεί.

Τι κατέθεσε η γυναίκα

Η γυναίκα από την πλευρά της έδωσε διαφορετική εικόνα, λέγοντας ότι το μεσημέρι του Σαββάτου ενώ πήγαν μετά το φαγητό στο δωμάτιο, πήρε το κινητό της τηλέφωνο και κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα, άρχισε να κάνει φασαρία και να ενοχλεί φιλικά της πρόσωπα, ενώ στο δικό του τηλέφωνο είχε υλικό από προσωπικές τους στιγμές και από συγγενικά της πρόσωπα.

Η φασαρία κράτησε ως τα ξημερώματα, στη συνέχεια κοιμήθηκαν και το πρωί γύρω στις 9 ξεκίνησε ξανά με τον άνδρα, όταν του είπε ότι θα πάρει το κινητό του και το τάμπλετ και θα τα δώσει στην Αστυνομία, να εξαγριώνεται, να την τραβάει από τα μαλλιά, να τη χτυπάει στο κεφάλι με το κινητό, τη χτύπησε ακόμη και με τη σφουγγαρίστρα και την απείλησε κρατώντας κηροπήγιο ότι θα την χαρακώσει και θα της σπάσει τα δόντια και απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά στα παιδιά της (!), με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να φύγει από το δωμάτιο και βρήκε την ευκαιρία λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 48χρονος παρήγγειλε ντελίβερι καφέ.

Τότε ήταν η στιγμή που η γυναίκα βγήκε τον κλείδωσε στο δωμάτιο, κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία και στη συνέχεια πήγε στο Νοσοκομείο.

Ο εισαγγελέας έδρας, σύμφωνα με το magnesianews.gr, είπε ότι αν είχαν περάσει λίγες ημέρες, η οπτική θα ήταν διαφορετική και από τις δύο πλευρές, εκτίμησε ότι οι δύο άνθρωποι θα είναι ξανά μαζί μετά από λίγο καιρό και πρότεινε την ενοχή τους σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Άξιοι Ανάργυροι: Μήνυση σε βάρος των αστυνομικών κατάθεσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Κατερίνα Στανίση: Καμία γυναίκα δεν με στήριξε όταν μίλησα για όσα περνούσα, καμία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr