Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρτα: Μόλις είπαν πως το βρέφος είναι νεκρό η μητέρα πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι κι ο πατέρας να κρεμαστεί με καλώδιο

Άρτα: Μόλις είπαν πως το βρέφος είναι νεκρό η μητέρα πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι κι ο πατέρας να κρεμαστεί με καλώδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Αυτοκτονίας, Άρτα, Ήπειρος, Μωρό,

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Άρτα για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους το οποίο πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του που το ξέχασε εκεί.

Μόλις η μητέρα ενημερώθηκε πως το παιδί της είναι νεκρό φέρεται να πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου ενώ ο πατέρας του φέρεται να πήρε το καλώδιο από μία τηλεόραση και να προσπάθησε να κρεμαστεί.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (10/5) η εκπομπή του Action24 «Πρωϊνή Ζώνη» με τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθινού, o 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η απόπειρα αυτοκτονίας του 37χρονου φέρεται να έγινε τη στιγμή που οι γιατροί του νοσοκομείου Άρτας ανακοίνωσαν στον ίδιο και την 27χρονη σύζυγό του ότι, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το παιδί.

Η 27χρονη μητέρα του βρέφους η οποία μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου, νοσηλεύεται σε καταστολή με φάρμακα.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο μωρό αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛΑΣ το βρέφος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του περί τις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης (9/5) στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, χωρίς σφυγμό και μελανιασμένο.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή το μόλις 5,5 μηνών κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και απεβίωσε.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 37χρονος περί τις 7.00 το πρωί έφυγε από το σπίτι του, βάζοντας το βρέφος στο ειδικό κάθισμα που υπήρχε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με σκοπό να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το ξέχασε, πήγε στη δουλειά του με το κοριτσάκι να παραμένει για περισσότερες από 6 ώρες μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Μόνο όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο η σύζυγός του και του είπε ότι πήγε να παραλάβει το μωρό και δεν ήταν στο βρεφονηπιακό σταθμό αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί.

Ο ίδιος το μετέφερε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά για το άτυχο παιδί.

Σε βάρος του 37χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα μπορέσει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο Τζάνειο νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής – Φόβοι για νέα απόπειρα αυτοκτονίας

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο 39χρονος που έσφαξε την Κυριακή

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Ιωάννινα: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή βρέφους από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Συνελήφθη 83χρονος παιδεραστής δίπλα σε παιδική χαρά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr