ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα φίδι, που ξέφυγε από τον κηδεμόνα του και τρύπωσε σε διαμέρισμα στη δυτική Θεσσαλονίκη, απομάκρυνε η Πυροσβεστική.
Το περιστατικό έγινε γνωστό από ανάρτηση σε ομάδα εθελοντών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία ασχολείται με εξωτικά ερπετά και σύμφωνα με την οποία πρόκειται για είδος ερπετού που συναντάται στην Αμερική και εικάζεται ότι ξέφυγε από φυλασσόμενο χώρο.
Όπως επισημαίνει η Herpetofauna, πρόκειται για Corn Snake, είδος πολύ συνηθισμένο στο εμπόριο κατοικίδιων ζώων και πιθανότατα ξέφυγε από γυάλα κοντινού σπιτιού.
«Κάθε χρόνο, άνοιξη και καλοκαίρι είμαστε σε επικοινωνία και συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία σχεδόν καθημερινά για αναγνώριση και απομάκρυνση φιδιών από κατοικημένες περιοχές στον νομό Θεσσαλονίκης (και όχι μόνο).
»Η σημερινή κλήση αφορούσε ένα αμερικανικό φίδι πετ που πιθανότατα ξέφυγε από γυάλα και βρέθηκε να κυκλοφορεί στον πρώτο όροφο σπιτιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
»Αφού κλήθηκε το 199, το προσωπικό της Π.Υ. περισυνέλλεξε και απομάκρυνε το τυχερό στην ατυχία του φίδι.
»Πρόκειται για Corn Snake, είδος πολύ συνηθισμένο στο εμπόριο κατοικίδιων ζώων.
»Αναζητείται ο κηδεμόνας του, ο οποίος προφανώς ζει πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το ζώο», γράφουν στην ανάρτησή τους στο Facebook οι διαχειριστές της σελίδας Herpetofauna.























































