ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη είναι η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου και γίνεται μάχη από τις δυνάμεις πυρόσβεσης προκειμένου να ανακοπεί η πορεία της, γι’ αυτό έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά κινείται προς ένα λατομείο στην περιοχή, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες σε δύσβατα σημεία και χαράδρες που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Για το λόγο αυτό ακλομη και το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιούσαν ρίψεις νερού από αέρος 4 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα (το ένα συντονιστικό), ενώ στο έδαφος επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, εκ των οποίων οι 30 πυροσβέστες είναι Ρουμάνοι με 4 οχήματα.
Το έργο της κατάσβεσης αποδεικνύεται δύσκολο, τη στιγμή που οι εναέριες δυνάμεις έχουν αποσυρθεί λόγω ώρας και οι επίγειες έχουν ενισχυθεί σημαντικά.























































