Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μελέτη 1,5 εκατ. ευρώ για θέατρο που δεν θα γίνει

Μελέτη 1,5 εκατ. ευρώ για θέατρο που δεν θα γίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Στο μικροσκόπιο της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας έχουν μπει απίστευτα ποσά που διατέθηκαν από τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές για την πραγματοποίηση μελετών για έργα αμφιβόλου ανάγκης αλλά πολύ περισσότερο μελέτες οι οποίες για να μεγαλώσουν τα ποσά που θα εισέπρατταν οι μελετητές διογκώθηκαν.

Σύμφωνα με το Patras Times που έβγαλε το θέμα, πρώτη στη λίστα των υπό διερεύνηση για την σκοπιμότητά της αλλά πρωτίστως για την αναγκαιότητα της δαπάνης που έγινε, είναι η μελέτη που αφορά στην κατασκευή ανοιχτού θεάτρου και η οποία κόστισε και πληρώθηκε με το αστρονομικό ποσό του 1,5 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως στη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή σκηνής της οποία το συνολικό μήκος αγγίζει τα 60 μέτρα ενώ το ύψος της – για θερινό θέατρο πρόκειται – φτάνει τα 20 μέτρα.

Η αναγκαιότητα και ο σκοπός της συγκεκριμένης δαπάνης βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο των στελεχών της Νέας Δημοτικής Αρχής καθώς το ποσό που δαπανήθηκε σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της μελέτης – όπως αναφέρουν με νόημα Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας – παραπέμπουν στην Μητροπολιτική όπερα της Νέας Υόρκης.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν, πως για το ποσό που διατέθηκε δεν κρίνεται μόνο η Δημοτική Αρχή επί των η ημερών της οποίας έγινε η ανάθεση και η πληρωμή της μελέτης, αλλά και Δημοτικοί Σύμβουλοι παρατάξεων, οι οποίοι ψήφισαν θετικά παρόλο που ανήκαν και σε διαφορετικές Δημοτικές παρατάξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Φοιτητές εγκλώβισαν στο γραφείο του τον πρύτανη

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Ενδοοικογενειακή Βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά με νυν και πρώην

Απτόητη η ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα – Νέα περιστατικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr