ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γρίπη,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έλλειψη εμβολιασμού απέδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την έξαρση που παρουσιάζει η εποχική γρίπη στη χώρα μας, αφήνοντας αιχμές για όσους υποδαύλισαν την παραφιλολογία κατά των εμβολίων, η οποία συνέβαλε στον μη εμβολιασμό των πολιτών.
«Την έξαρση δεν θα την είχαμε αν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κάθε Οκτώβριο – Νοέμβριο πρέπει να εμβολιάζονται 3 εκατομμύρια Έλληνες και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Υγείας είχε βγάλει τις απαραίτητες εγκυκλίους.
“Δεν πρέπει να έχουμε πανικό μεν, θα πρέπει όμως να μας γίνει μάθημα και του χρόνου στην εμβολιαστική περίοδο να εμβολιαστούν όσοι πρέπει”, υπογράμμισε.
Για την αντιμετώπιση της γρίπης έχει διατεθεί, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αντιικών φαρμάκων στα φαρμακεία των νοσοκομείων και σε μεγάλα φαρμακεία, από όπου μπορούν οι πολίτες να τα προμηθεύονται δωρεάν.























































