ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γρίπη,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έλλειψη εμβολιασμού απέδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την έξαρση που παρουσιάζει η εποχική γρίπη στη χώρα μας, αφήνοντας αιχμές για όσους υποδαύλισαν την παραφιλολογία κατά των εμβολίων, η οποία συνέβαλε στον μη εμβολιασμό των πολιτών.
«Την έξαρση δεν θα την είχαμε αν είχαν εμβολιαστεί αυτοί που έπρεπε», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι κάθε Οκτώβριο – Νοέμβριο πρέπει να εμβολιάζονται 3 εκατομμύρια Έλληνες και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Υγείας είχε βγάλει τις απαραίτητες εγκυκλίους.
“Δεν πρέπει να έχουμε πανικό μεν, θα πρέπει όμως να μας γίνει μάθημα και του χρόνου στην εμβολιαστική περίοδο να εμβολιαστούν όσοι πρέπει”, υπογράμμισε.
Για την αντιμετώπιση της γρίπης έχει διατεθεί, όπως είπε, μεγάλη ποσότητα αντιικών φαρμάκων στα φαρμακεία των νοσοκομείων και σε μεγάλα φαρμακεία, από όπου μπορούν οι πολίτες να τα προμηθεύονται δωρεάν.























































