Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος στην Αστυνομία με την Ελληνίδα τροχονόμο που έκανε αλλαγή φύλλου

Σάλος στην Αστυνομία με την Ελληνίδα τροχονόμο που έκανε αλλαγή φύλλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,

Η τροχονόμος Νικολέτα που έγινε Νίκος έχει προκαλέσει σάλο στην ΕΛ.ΑΣ. και “πονοκέφαλο” στην ηγεσία της, με τα στελέχη να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την πρώτη περίπτωση αλλαγής φύλλου στους κόλπους του Σώματος.

Όπως αναφέρει η Espresso, η δυναμική Νικολέτα, αρχιφύλακας σε υπηρεσία της Τροχαίας στον νομό Αττικής, αποφάσισε να αφήσει πίσω της το θηλυκό κομμάτι του εαυτού της, προχώρησε σε αλλαγή φύλου και πλέον ονομάζεται Νίκος, όπως άλλωστε αναγράφει η νέα ταυτότητα που έχει στην κατοχή του, έπειτα μάλιστα από δικαστική απόφαση.

Η κίνηση να προβεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς ο 30χρονος άνδρας -πλέον- προέβη σε όλες τις νομότυπες ενέργειες, ενημερώνοντας μάλιστα την υπηρεσία έξι μήνες προτού πραγματοποιήσει τις πρώτες επεμβάσεις.

Πάντως, οι ανώτατοι αξιωματικοί του Σώματος αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία και κυρίως με τη δέουσα προσοχή αυτό το πρωτόγνωρο για τα αστυνομικά χρονικά της χώρας γεγονός, καθώς ο τρόπος που έγινε η αλλαγή φύλου του συγκεκριμένου ατόμου δείχνει αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Ο αστυνομικός που άλλαξε φύλο και όνομα προσκόμισε μάλιστα ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες ιδιωτών γιατρών, οι οποίες συνηγορούν υπέρ της ψυχικής ισορροπίας του. Ωστόσο, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση από ιατρικό συμβούλιο που θα κρίνει αν είναι ικανός να φέρει όπλο ώστε να τοποθετηθεί σε μάχιμη υπηρεσία, όπως ζητεί, ή ανίκανος για οπλοφορία που σημαίνει πως θα τοποθετηθεί σε υπηρεσία γραφείου ή παντελώς ανίκανος που θα σημάνει την απόταξή του από την ΕΛ.ΑΣ.

Ήδη, ο Νίκος έχει λάβει μακρά αναρρωτική άδεια προκειμένου να ολοκληρώσει τις επεμβάσεις, αλλά και την αποκατάσταση από τις εγχειρήσεις στις οποίες έχει ήδη υποβληθεί, ενώ ο διοικητής της υπηρεσίας του έχει επιστήσει την προσοχή στους αστυνομικούς, ώστε κατά την επιστροφή στην ενεργό δράση του πλέον αρχιφύλακα να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα αξιοπρέπεια από τους συναδέλφους του. Οι άνθρωποι που γνώρισαν και συνεργάστηκαν με τη Νικολέτα μιλούν για μια αστυνομικό με δυναμισμό και αίσθηση του καθήκοντος και για ένα πρόσωπο που δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα για σχόλια.

Ήταν μια κοπέλα αδύνατη αδύνατη, με ύψος 1.70, μελαχρινή με κοντά μαλλιά η οποία φορούσε πάντα παντελόνια, ήταν δυναμική, ακέραια και πάνω από όλα έντιμη στην άσκηση των καθηκόντων της.

Ωστόσο, η είδηση για την αλλαγή του φύλου της έπεσε σαν “βόμβα” στις τάξεις των συναδέλφων της.

“Αν αισθανόταν φυλακισμένη σε αυτό το σώμα, τότε καλά έκανε.. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που πήρε αυτήν την απόφαση δεν το έκρυψε και το κοινοποίησε και μάλιστα εγγράφως και με δικαστικές αποφάσεις”, λέει στην εφηεμρίδα άνθρωπος που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr