Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένωση Αστυνομικών: “Προβοκάτσια το υποτιθέμενο πλιάτσικο των ΜΑΤ”

Ένωση Αστυνομικών: “Προβοκάτσια το υποτιθέμενο πλιάτσικο των ΜΑΤ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η ανεπιτυχής προβοκάτσια καταδικασμένη εκ των προτέρων να πέσει στο κενό” τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με αφορμή το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε με τους αστυνομικούς σε περίπτερο στα Εξάρχεια.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ που θα ερευνήσει κατά πόσο αποδεικνύεται ότι οι αστυνομικοί πήραν νερά χωρίς να πληρώσουν και αν χτύπησαν τους ιδιοκτήτες.

“Η δημόσια προβολή ιδιωτικού βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφανίζονται συνάδελφοι της Δ.Α.Ε. να «αποσπούν» δήθεν εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό από περίπτερο της πλατείας Εξαρχείων και τον υπάλληλο(ή ιδιοκτήτη) του περιπτέρου να εμφαίνεται διαμαρτυρόμενος αποτελεί μια ακόμη ερασιτεχνική προσπάθεια στοχοποίησης των συναδέλφων που εργάζονται σκληρά και υπό αντίξοες συνθήκες σε διατεταγμένη υπηρεσία” σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων.

“Προξενεί όμως εύλογα ερωτηματικά και απορίες η θέση της επίσημης οργανωμένης Ελληνικής Πολιτείας, η οποία εκφράζεται με αμφίσημες τοποθετήσεις για τα αυτονόητα. Οι τοποθετήσεις αυτές ιδίως από μεγάλους κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητικά συναισθήματα στους σκληρά εργαζόμενους επί 18ωρο συναδέλφους μας και ταυτόχρονα ενδεικνύουν ένα σοβαρό έλλειμμα της συντεταγμένης Πολιτείας, όσον αφορά την προστασία της εργασίας που νόμιμα τους ανατίθεται” υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές.

Τέλος η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων καλεί όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο θέμα “για να πάψει πλέον το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο διαπόμπευσης συναδέλφων αστυνομικών άνευ λόγου και κατά την εκτέλεση του συνταγματικού καθήκοντος”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Ενδοοικογενειακή βία στην Πάτρα, στο Αίγιο και στο Μεσολόγγι

Μυστήριο με τον θάνατο βρέφους ενός έτους στην Κω – Το παιδί έφερε τραύματα, προσήχθησαν οι γονείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr