ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέος Κόσμος: Ομολόγησε 29χρονος Αλβανός ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 58χρονο οδηγό
Με «οδηγία» των ΗΠΑ σχεδιάζεται «παράκαμψη» του λιμανιού του Πειραιά, λόγω COSCO
ΕΚΠΟΙΖΩ: Κατατέθηκε αγωγή κατά της Εθνικής Τράπεζας για τις χρεώσεις σε καταθετικούς λογαριασμούς
ΕΜΥ: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού για ισχυρές καταιγίδες - Ποιές περιοχές θα πληγούν
Bιβλίο Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη»: Όταν η Άνγκελα Μέρκελ έμεινε άφωνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατάρρευση μπαλκονιού από τον πρώτο όροφο παλιάς οικίας στο Λαύριο, στη συμβολή των οδών Φωκ. Νέγρη και Αγίας Παρασκευής σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι.
Από τα συντρίμμια προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ τραυματίστηκε ελαφρά μία διερχόμενη γυναίκα που υπέστη εκδορές.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος και η Πυροσβεστική που δεν χρειάστηκε να προβεί σε κάποιες ενέργειες.
Ο Δημήτρης Λουκάς, δήμαρχος Λαυρεωτικής, μιλώντας στο ΕΡΤnews όανέφερε ότι κατέρρευσε το στηθαίο και στην πτώση του συμπαρέσυρε το από κάτω μπαλκόνι με αποτέλεσμα να ισοπεδωθούν τέσσερα αμάξια.
Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.
Σχετικά με το αν πρέπει να διενεργούνται πιο συχνά έλεγχοι ανέφερε ότι «δεν υπάρχει τέτοια αρμοδιότητα σε κάποια δημόσια υπηρεσία.
»Οπότε, κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να μεριμνά για τη συντήρηση τους».























































