ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Santa Run, Άη Βασίλης, Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Αθηναίων,


















































Reuters: Το «βουνό» των κόκκινων δανείων αποκλείει 1,5 εκατ. Έλληνες από τις τράπεζες
Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια
Τρέλα ο πόλεμος στην Ουκρανία: 450.000 Ρώσοι νεκροί και 150.000 Ουκρανοί
Συρία και Λίβανος σε αμυντική διάσκεψη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ
Το Ιράν δηλώνει ότι θα χρησιμοποιήσει δεσμευμένα κεφάλαια στο Κατάρ για να αγοράσει «απαραίτητα αγαθά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γέμισε Άη Βασίληδες το κέντρο της Αθήνας, το πρωί της Κυριακής. Περίπου 800 άτομα ντύθηκαν με στολές του Άγιου Βασίλη και έτρεξαν στο κέντρο της Αθήνας, στη διαδρομή Πανεπιστημίου-Πεσμαζόγλου- Σταδίου- Αμαλίας- Πανεπιστημίου) στο πλαίσιο της υιοθέτησης του θεσμού του «Santa Run».
Το 1ο Athens Santa Run έγινε στο Citylink (στη στοά Βουκουρεστίου και Αμερικής) και διοργανώθηκε από τα Holmes Place, με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του δήμου Αθηναίων).
Κάθε δρομέας κατέβαλε 10 ευρώ για να συμμετάσχει και τα χρήματα δόθηκαν για την αποκατάσταση των παιδικών χαρών του δήμου Αθηναίων.























































