Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απεργία δίψας ξεκινάει την Τετάρτη το πρωί ο Νίκος Ρωμανός

Απεργία δίψας ξεκινάει την Τετάρτη το πρωί  ο Νίκος Ρωμανός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Και απεργία διψάς ξεκινάει από σήμερα, πρωί Τετάρτης, ο Νίκος Ρωμανός, όπως έκανε γνωστό ο συνήγορος του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Ο Νίκος Ρωμανός, όπως είπε ο δικηγόρος του, συνεχίζει τον αγώνα του γιατί το αίτημα του παραμένει ανικανοποίητο και καταγγέλλει τη στάση του υπουργού Δικαιοσύνης , πως για λόγους σκοπιμοτήτων δεν δέχεται καμία από τις λύσεις που του έχουν προταθεί , για τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας σε κρατούμενους.

Στο μεταξύ την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, επί της τροπολογίας του υπουργού Δικαιοσύνης, για την ηλεκτρονική επιτήρηση φυλακισμένων.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, πάντως, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για βελτιώσεις στην τροπολογία, δηλώνοντας ότι «Κανείς δεν θέλει να πάθει τίποτα κανένας άνθρωπος ιδιαίτερα ο νεαρός κρατούμενος».
«Θέλει μελέτη το ζήτημα. Θα μελετήσω τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί, δεν έχω καμία αντίρρηση», πρόσθεσε.

Μάλιστα, το ΠΑΣΟΚ, ζήτησε την Τρίτη το βράδυ στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει σε βελτιωτική αλλαγή που θα προβλέπει άμεση πιλοτική εφαρμογή του μέτρου για την ηλεκτρονική επιτήρηση με βραχιολάκι σε όλους τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Αττικής που είναι στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη, την ώρα της ψηφοφορίας, οι αλληλέγγυοι στον Νίκο Ρωμανό έχουν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. Εκεί θα είναι και ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού όπως άλλωστε έκανε και το βράδυ της Τρίτης σε αντίστοιχη κινητοποίηση, έξω από το νοσοκομείο Γεννηματάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, διοχετεύονται σε λίγους και εκλεκτούς του κ. Μητσοτάκη

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Γάμος ομόφυλων: Καταψηφίζει και ο Χαράλαμπος Αθανασίου

Στέφανος Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για Μπέο: «Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη. Την ευθεία καταδίκη του “καταλληλότερου” γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του»

Ιράκ: Τουλάχιστον 400 κρατούμενες του Ισλαμικού Κράτους κάνουν απεργία πείνας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr