Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Sosy Ladies: Life Coaching στα ελληνικά νησιά

Sosy Ladies: Life Coaching στα ελληνικά νησιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Sosy Ladies,

Κάτι νέο γεννήθηκε στην Ελλάδα δείχνοντας τι μπορούν να κάνουν τα μυαλά που επιστρέφουν ενεργοποιώντας το πολυπόθητο brain gain.

Πριν έναν χρόνο, η Εύα αποφάσισε να αφήσει το Λονδίνο και την καριέρα της προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Για έξι μήνες ιστιοπλοούσε στις ελληνικές θάλασσες ξεκινώντας από τον Σαρωνικό και φτάνοντας μέχρι κάτω στις Κυκλάδες.

Τότε γεννήθηκαν οι Sosy Ladies. Ως δεινή ιστιοπλόος, είχε ανακαλύψει πριν πολλά χρόνια πως η θάλασσα και η ιστιοπλοΐα μπορούν να σε γιατρέψουν και να σου δώσουν δύναμη.

Πριν φύγει από το Λονδίνο, η Εύα είχε παρακολουθήσει σεμινάρια Life Coaching γιατί η ιδέα της φαινόταν ελκυστική.

Πιο έτοιμη τώρα βούτηξε πιο βαθιά στον χώρο και πήρε το πρώτο της πτυχίο στο Life Coaching και μετά ειδικεύτηκε στους τομείς Life Purpose, Happiness και Goal Setting ώστε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες να βρουν το νόημα στη ζωή τους, να νοιώσουν ευτυχία και να βάλουν στόχους που θα πετύχουν όπως έκανε και η ίδια τόσες φορές.

Δυνατή γυναίκα που χρειάστηκε να αρχίσει από την αρχή πολλές φορές στη ζωή της και να πετύχει σε πραγματικά δύσκολους επιχειρηματικούς στίβους σε διάφορα μέρη του πλανήτη, αξιοποιεί πια τις γνώσεις και τις εμπειρίες της ώστε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες.

Οι Sosy Ladies προσφέρουν σε γυναίκες όλων των ηλικιών και από όλο τον κόσμο μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την ιστιοπλοΐα και το Life Coaching, χωρίς να χρειάζονται γνώσεις ιστιοπλοΐας, βοηθώντας τους να βάλουν μια δομή στη ζωή τους, να σχεδιάσουν ένα πλάνο κινήσεων ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να ανακαλύψουν την εσωτερική τους δύναμη, να βρουν αυτά που πραγματικά αγαπούν, να κάνουν αλλαγές στη ζωή τους, να φτάσουν σε μια συναισθηματική ωριμότητα που θα τις βοηθήσει στην προσωπική τους ζωή, να μάθουν να βρίσκουν ικανοποίηση και να ξεπερνούν προκαταλήψεις που τους βάζουν όρια.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Sosy Ladies επισκεφθείτε sosyladies.com κι επικοινωνήστε με την Εύα ώστε να βρείτε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει περισσότερο.

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr