Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 140 με 160 θα φτάσουν οι απολύσεις στον ΑΝΤ1

Στις 140 με 160 θα φτάσουν οι απολύσεις στον ΑΝΤ1
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περικοπές προσωπικού που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αγγίξουν συνολικά ίσως και τις 140 με 160 απολύσεις μέσα στο επόμενο πεντάμηνο περιλαμβάνουν όπως φαίνεται τα σχέδια της… τρόικας παλιών και νέων στελεχών (Ελλήνων και ξένων) στον όμιλο του ΑΝΤ1.

Όπως γράφει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μανιάτης στην Εφημερίδα των Συντακτών, η αρχή έγινε με μια απίστευτη κίνηση, καθώς εκτός ομίλου βρέθηκαν χωρίς καμία προειδοποίηση η Κατερίνα Γκαγκάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, και ο Κώστας Τσολάκης, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου έπειτα από μια δεκαετία.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η απομάκρυνση του διευθυντή Δημιουργικού Γιάννη Δριμυλή και άλλων τριών συνεργατών των δύο τμημάτων. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, όπως λέγεται, θα παραμείνει για ένα μικρό διάστημα ακόμη καθώς της ζητήθηκε να βοηθήσει στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στον όμιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινάει αρχικά ενοποίηση των διευθύνσεων Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ και Δημιουργικού, ενώ θα ακολουθήσουν απομακρύνσεις και άλλων στελεχών και από τον δημοσιογραφικό τομέα.

Στόχος, όπως λέγεται, είναι η μείωση προσωπικού και δαπανών του ομίλου κατά περίπου 25% με 30% συνολικά. Σύμφωνα με άλλες πηγές, σχεδιάζεται συρρίκνωση του ειδησεογραφικού – ενημερωτικού τομέα και η δημιουργία ουσιαστικά ενός ημίωρου κεντρικού δελτίου με λιγότερο δυναμικό.

Γι’ αυτό και ορισμένοι δεν αποκλείουν να βρεθεί εκτός πλάνων ακόμα και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 Μαρία Χούκλη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε επανειλημμένως ψέματα στον ελληνικό λαό για να τον παραπλανήσει

Ο Μητσοτάκης υποβαθμίζει την τουρκική προκλητικότητα: Δεν θέλουμε μπελάδες με την Τουρκία!

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr