Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απελπισμένοι οι εργαζόμενοι του Μπόμπολα παρακαλάνε να πληρωθούν!

Απελπισμένοι οι εργαζόμενοι του Μπόμπολα παρακαλάνε να πληρωθούν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΗΕΑ, Φώτης Μπόμπολας,

Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων στα ΜΜΕ της οικογένειας Μπόμπολα έχουν αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες και αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι το έριξαν στις παρακλήσεις, μήπως και συγκινηθεί το αφεντικό και τους πληρώσει.

Σε επιστολή που έστειλαν στον εκδότη του θυμίζουν πως αυτοί κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στην επιχείρηση, δείχνοντας υπομονή και ανοχή…

Στην ΕΣΗΕΑ και στις άλλες Ενώσεις δημοσιογράφων και εργαζομένων στον Τύπο, η επιστολή που έφθασε δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη.

Εδώ και μήνες στο συγκρότημα του “εθνικού εργολάβου” έχουν αρχίσει καθυστερήσεις μισθών που πλέον ξεπερνάνε τον έναν μήνα! Μέχρι που κυκλοφόρησε πως ο Μπόμπολας δεν κατάφερε να πάρει το ομολογιακό δάνειο!

Είδαν και απόειδαν οι εργαζόμενοι μετά την τελευταία καθυστέρηση, αποφάσισαν να στείλουν γράμμα στον εκδότη τους.

Μετά από γενική συνέλευση έστειλαν επιστολή που κατατέθηκε και στα σωματεία, στην οποία του λένε πως παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του ότι, η κατάσταση σταδιακά θα εξομαλυνθεί, υπάρχουν διαρκώς νέες καθυστερήσεις, οι οποίες αγγίζουν πλέον τον ένα μήνα.

Μετά την επιστολή πάντως πληρώθηκαν ένα 15νθήμερο.

Σε αυτήν του θυμίζουν ότι η κατάσταση αυτή υπάρχει εδώ και 9 μήνες, όπως επίσης ότι οι περισσότεροι δεν έχουν πια άλλη δουλειά και άλλο μισθό, άρα δανείζονται για να ανέβουν στη Μεταμόρφωση!

Ως καλοί εργαζόμενοι του συγκροτήματος επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά πως δείχνουν κατανόηση(!) και το έδειξαν έμπρακτα στα προβλήματα ρευστότητας που τους έλεγε πως υπάρχουν ο εκδότης.

Σε άλλο σημείο της επιστολής τους γράφουν πως έγιναν αλλεπάληλες μειώσεις στους μισθούς, τροποποιήθηκαν οι όροι εργασίας και έγιναν εκατοντάδες απολύσεις, χωρίς αντίστοιχα να μειωθεί η ποιότητα της δουλειάς τους. Δείχνουν δηλαδή αξιοθαύμαστη ανοχή, αντοχή και υπομονή, πιστεύοντας τις υποσχέσεις του Φώτη Μπόμπολα και δεν έκαναν τίποτε για να δημιουργηθούν προβλήματα στην επιχείρηση!

Παρόλα αυτά οι καθυστερήσεις συνεχίζονται. Για αυτό, κι όπως λένε, ζητάνε γραπτώς πια να ενημερωθούν για τον τρόπο εξομάλυνσης των πληρωμών, να σταθεροποιηθούν το συντομότερο (Απρίλιο) οι ημερομηνίες καταβολής των αποδοχών κάθε 1η και 15η του μήνα και να γίνει γνωστό πότε θα καταβληθούν τα οφειλόμενα.

Μετά από αυτή την επιστολή, μόλις μια μέρα μετά, η επιχείρηση Μπόμπολα πλήρωσε ένα 15νθήμερο. Χωρίς άλλες εξηγήσεις και φυσικά χωρίς καμία απάντηση για τα οφειλόμενα.

Δείτε και την επιστολή, όπως τη βρήκαμε από το greektv-com.blogspot.gr:

episMpompola1 (1)episMpompo2 (1)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Πέθανε η δημοσιογράφος Όλγα Κολιάτσου σε ηλικία 64 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Νεοφωτίστου-Ζήκα σε ηλικία 93 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος Ηλίας Καλαποθαράκος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Φώτης Πανανάκης σε ηλικία 77 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr