Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ποδαρικό” με τον Εθνικό Ύμνο θα κάνει η νέα ΕΡΤ

“Ποδαρικό” με τον Εθνικό Ύμνο θα κάνει η νέα ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Τηλεόραση,

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και το λογότυπο της ΕΡΤ «επιστρέφουν» την Πέμπτη στους δέκτες. Με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στις 06:00 το πρωί οι Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά θα κανουν ποδαρικό στην πρωινή ενημέρωση.

Θα ακολουθήσουν πλήθος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας» που αναφέρεται στα χρονικά της 11ης Ιουνίου 2013, όταν έπεσε το «μαύρο».

Το κλίμα αναμένεται να είναι πλήρως εορταστικό καθώς, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου διοργανώνεται στις 20:00 μεγάλη συναυλία, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το «παρών», ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.ά.

Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, καθώς από αύριο στα ερτζιανά θα εκπέμπουν όλοι οι σταθμοί της ΕΡΑ (ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΡΙΤΟ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και τα περιφερειακά κανάλια, στέλνοντας το μήνυμα σε ολόκληρο τον ελληνισμό.

Ωστόσο, η ΠΟΣΠΕΡΤ που έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της για τις διαδικασίες επαναλειτουργίας της ΕΡΤ ενδέχεται να «συννεφιάσει» το γιορτινό κλίμα, αύριο στις 19:00, με συγκέντρωση στο Ραδιομέγαρο.

Να σημειωθεί πως οι αιτήσεις επανόδου του προσωπικού έφθασαν τις 1.665, ενώ, άμεσα, θα προχωρήσουν και οι νομικές τροποποιήσεις, προκειμένου να καταστεί πιο εύρυθμη η λειτουργία της εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Κασσελάκης: Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές, έχω τεράστια εντολή

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr